Vesti

Studio Lilla je ponovo sa vama

Studio Lilla je ponovo sa vama svakog radnog dan od 10 do 20h i subotom od 10 do 15 časova. Veliki izbor novih modela venčanica brendova MillaNova, Wona Concept, Royaldi, La Petra i Anna Sposa. Možete probati u studiu Lilla. Makedonska 24/II, Beograd

Obaveštenje

Odluku o privremenom zatvaranju smo doneli u skladu sa situacijom u Srbiji. Da zaštitimo Vas i naše zaposlene. Stojimo Vam na raspolaganju.

La Petra i Anna Sposa 2020

Najnovije venčanice brendova La Petra i Anna Sposa su stigle u studio Lilla.

Wona ex Crystal Design za 2020!!!

Kolekcija venčanica Wona je stvorena za ljubitelje romanticne i moderne mlade. WonaConcept novi brend u stuidu Lilla.

MillaNova 2020!!!

Veći deo ekskluzivnih venčanica brenda MillaNova je u našem studiu. Moderne,raskošne i elegantne venčanice izradjene od svetlucavih materijala su trend za sledeću sezonu. Možete ih probati u studiu Lilla!!!

Royaldi 2020

Odabrali smo najlepše venčanice iz kolekcije Royaldi za 2020, koje su upravo stigle u studio Lilla. Već od danas možete da ih probate.

Očekujemo Vas!!!

Royal Collection 2020

Venčanica Ramel iz Rolyal Collection 2020 by MillaNova je stigla u studio Lilla. Bogato radjena perlama savršenog kroja. Venčanica je 2 u 1 model. Može se nositi sa korsetom ili bez njega. Korset se skida i ostaje elegantna čipkana venčanica dugih rukava.

Novi brend!!!

Od ove sezone u studio Lilla stiže novi brend Crystal Design za 2020. Vencanice Milana , Jade , Navarra ,možete probati od danas u našem studiu. Uskoro očekujemo još fantastičnih modela od brenda Crystal Design.

MillaNova 2020

Prva venčanica Deila!!!

Iz kolekcije MillaNova za 2020. godinu je stigla u studio Lilla.

Prelepa venčanica, model sirena, koju već danas možete probati u našem salonu.

Uskoro očekujemo još novih fantastičnih modela od brenda MillaNova.

Novo!!!

Stigla je poslednja venčanica iz kolekcije MillaNova za 2019. godinu. Venčanica Karen. U našem studiu možete probati već danas. Makedonska 24/II, Beograd